Wat anderen zeggen

  • Marianne is een fijne en warme persoonlijkheid met hart voor God en mensen. Zij weet op een hele mooie en natuurlijke manier dagelijks leven en geloof met elkaar te verbinden of beter gezegd ‘één’ te laten zijn. Ik voel me na elk gesprek gezien en bemoedigd om verder mijn pad met God te gaan en zijn aanwezigheid te ervaren in mijn leven. Verrijkend om Marianne als geestelijk begeleider te hebben!
    Anna
  • Marianne heeft mij begeleid tijdens een stilteretraite. Dat was nieuw voor mij. Ik maakte heftige tijden door: verkoop van mijn woning, wat neem je mee uit je verleden? Moe van het afwegen, opruimen, niet wetend welk plekje God voor mij op het oog heeft, leidde Marianne mij door de stilte naar de rust en het vertrouwen op God. Mijn welgemeende dank daarvoor!
    Lotte
  • Het afgelopen jaar heb ik onder begeleiding van Marianne de Geestelijke oefeningen van Ignatius gevolgd. Dit was een bijzonder traject waarin ik veel heb geleerd over God, Zijn Woord, wie ik ben en hoe ik kan leren onderscheiden waar het in het leven op aankomt. De gesprekken met Marianne nav mijn ervaringen met de oefeningen waren altijd weer verhelderend en helpend. De Heilige Geest werkte door de oefeningen heen en Hij heeft mij meer gegeven dan ik eigenlijk naar opzoek was. God naam is “Ik ben” en “ Ik zal er zijn” en Hij was erbij en is er nog steeds.
    Marlies
  • Ook uw ervaring delen?